Денислав от Мюзик Айдъл: Трябваше още да бия тази от Сигнално жълто

17-годишният идол е разочарован от лицемерието и нападките, че е гей
14 май 2008 13:06,
145
Денислав от Мюзик Айдъл: Трябваше още да бия тази от Сигнално жълто
Снимка: Булфото

Той е само на 17, но вече е идол за тийнейджърките. Стана един от най-обсъжданите участници в Мюзик Айдъл 2, след като се забърка в една любов и няколко скандала. Иначе пее страхотно и даже танцува, представете си.

Ясно ви е, че става дума за Денислав. Той е от Перник и е още ученик, но пя в дует с Галя от Каризма.

Радваш ли се, че Пламена получи втори шанс?

Да, разбира се, няма по-щастлив човек от мен. Аз дори призовах всички да гласуват за нея, защото тя отпадна по много нелеп начин и заслужаваше да се върне. Ще се възстанови и здравословно и съм сигурен, че ще покаже максимума от себе си. Тя заслужава да спечели Мюзик Айдъл тази годинa.

Смяташ ли, че скандалът със Сигнално жълто (Денислав се нахвърли върху репортерка на предаването след провокация от нейна страна - вижте тук, бел. ред.) повлия върху негативния зрителски вот спрямо теб?

Може би малко, но не искам да го коментирам това. Нищо не е станало, просто хората го превърнаха в нещо голямо. Но това е съвсем нормална човешка реакция. И й беше малко на женицата, защото клевети.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
Понякога чета коментарите и все повече се убеждавам колко злобни,завистливи и подли хора сме българите.Не оправдавам никой от двамата,но ми прави впечатление омразата и простотиятя която блика от коментарите.Хора осъзнайте се,не се ли чувствате по-добре когато подкрепяте и обичате...
63
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Твоят мозък е точно колкото на кокошка щом разсъждаваш така. Човека все пак се различава от животното с разума който има, а инстинкта е за животните. След като си възхитена, че той не се отнася като човек, а като животно явно си доста куха лейка.
62
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Такива ограничени личности като вас им дават сила на такива простаци. Щом човек е станал по някакъв начин известен вече трябва да му е ясно, че личното му пространство е много тясно. На вън ли е такова няма. Щом иска да си седи необезпокояван и Денислав и Стоичков да са си седяли на село и никой нямаше да ги закача. Една "ЛИЧНОСТ" знае как да се държи и как да се справи и с журналисти и с нахални фенове. Възпитанието си проличава точно в такива моменти, а и дали този човек наистина е личност. Наоми Кембъл също си показва от време на време ограничените умствени възможности и дивашката същност, нищо че е известна, нищо че е в по горните среди. Простака си е *** дори и да стане известен и богат.
61
0
 
2
 
! Отговори
Do Denny_Killer преди 15 години
Денислава можеш да я срещнеш пред хотел "Феста Барсело" в София, там спинка още /като бивш участник в МА2/ - ще се радвам да го напердашиш този ***! И пак повтарям - нямам нищо против гейовете, не обиждам Денислава, че е с обратни наклонности, яд ме е, че си прави имидж на голям мъжкар, а всъщност е отявлен ****ерасТ!
60
0
 
2
 
! Отговори
Legion преди 15 години
Edno lqto ba4kah na poleto v Ispaniq. Tam v seloto deto bqhme vsi4ki pi6lemeta mejdu 14 i 17 bqha sus su6tata pri4eska:) edin kolega kaza, 4e neodavna bila populqrna i u na6enskite malki grad4eta i sela i se nari4ala "selsko egren4e":) Bravo, Denislave, ti 6te vurne6 modata na horata:) Da te *** u fe6un4eto. Absoljuten druvnik, maznik i treperko
59
0
 
2
 
! Отговори
vinse преди 15 години
Този денислав не знам колко красиво момче е и определено си нямам на идея колко красив мъж ще стане, но в момента в който чуеш начина му на изразяване и диалекта почваш да го мразиш.Иначе за да удари един мъж (пък бил той *** като денислав) жена - трябва да е много пропаднал тип, без значение, че в случая мадамата му се качи на главата. Ако имаше поне малко акъл тоя, въобще нямаше да се стигне до подобно пререкания.
58
0
 
2
 
! Отговори
edna nepooznata преди 15 години
neznam za6to tolkova mn osajdate denislav,4e posegna na tazi reporterka?ot edna strana e vqrno,4e ne trqbva6e da posqga na jena,pak bilo to i tazi usoinica,no ot druga e savsem prav i hubavo napravi,4e i zatvori ustata po tozi na4in.mislq,4e vseki normalen 4ovek bi reagural po tozi na4in!postavete se na negovo mqsto i se zamislete kak bihte reagirali,ako nqkoi tragne sled vas i po4ne da vi obijda i da vi pusuva,pri polojenie 4e ste q pomolili da vi ostavi na mira kakto napravi deni!?tezi ot signalno jalto naistina mnogo prekalqvat.vreme be6e nqkoi da im zatvori ustite!daje im e malko.bravo denislav mnogo dobre postapi!!evala za smelosta.
57
0
 
2
 
! Отговори
LEBANER преди 15 години
TIA GADNI TINI SA BIVCHI OT SIGNALNO GALTO I SAM GI CHUKAL ZA PO @20LEVA A TAIA BITATA OT ANFETKITE MOZAKAT I E STANAL NA KA6a
56
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Имаше повече основание да набие Галя от Каризма, тя го дръпна надолу, ха-ха
55
0
 
2
 
! Отговори
PLAM преди 15 години
По-добре е да не съдим само по външността на хората,дали някой е гей или не.Аз съм жена на 30 и мога да кажа,че според мен Денислав е много красиво момче,което се очертава да стане и много красив мъж:)Не е нужно някой да има косми и на бузите си чак,за да минава за мъжкар.Всичко е въпрос на вкус.Визията най-вече.А относно репортерката,мога да кажа,че въпросите й бяха супер-елементарни,но в интерес на истината Денислав първи започна да й говори за ку.ве и .и,така че сам си изпроси тя да ми подхвърли дума за майка му.
54
0
 
2
 
! Отговори
РС преди 15 години
Първо, тоя *** е на 18. Вие, т.н. журналисти, така и няма да се научите да знаете кво пишете и как го пишете, голямо некадърие. И я се чуйте, станал Дениславчо ИДОЛ на тийнейджърките. Кво стана с не си прави кумири, на идоли не вярвай? Как може да има дечица дето още го оправдават това малко противно ? И медиите кво- нищо почти не станало? А ония от БТВ и на майтап даже го избиха случая. Нали бехме големи моралисти, кво стана? Най-жалкото е, че тва самичко продължава да се оправдава- абсолютно лишено от каквито и да било мъжки харантеристики жалко момченце. Такива не трябва да се пробутват и поощряват. Бог да пази България!
53
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Този има прическа на селски бек...упс, той си е такъв!
52
0
 
2
 
! Отговори
име преди 15 години
Млако и беше на тая овца , всеки има право на лично прострнство, когато човек не желае да бъде сниман или интервюиран - точка , нямат право да му досаждат. Това че някой е "журналист" не му дава неограничени права. Браво на Стоичков , браво на Денислав!
51
0
 
2
 
! Отговори
Kris преди 15 години
Това мъж неможе да го направи , само истински *** гей или комплексар. Евала дениславчно , браво моето момче , само така , като неможеш да скочиш на мъж бий жените , айди малките пикли да ти се възхишават тука , то само поберчетата могат да одобрят такава постъпка
50
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ЕВАЛА, един да им покаже на тия "репортери", малко и беше на тая ***.
49
0
 
2
 
! Отговори
Пили преди 15 години
Не харесвам Денислав, може и да се каже, че дори не го понасях. Но след тази случка, единственото нещо дето мога да му кажа е ЕВАЛА!!! Всички вие дето го оплювате се замислете, на негово място какво щяхте да направите. Аз тази женица щях да я смачкам , а не само това. Малко и е на нея. Пък Денислав как беше почнал трябваше и онова русо недоразумение, другата репортетка на Сигнално жълто да набие.
48
0
 
2
 
! Отговори
бай х у й преди 15 години
травестит, и комплексар. лошото е, че не е само той - масово всички са такива, а малолетните и *** им се радват.
47
0
 
2
 
! Отговори
Underground Hip Hop преди 15 години
П.Ссамо на мен ли ми се струва така или тва лаино изглежда някак си адски нагло и мазно такова.
46
0
 
2
 
! Отговори
Underground Hip Hop преди 15 години
голям герой така ли както имаше един пост по доло който го е пущала някоя тинейджарка която се е набутвала с смс-чета и накрая нищо.както и да е пук относно този пиклио нека парво се осъзнае какъв е всъщност и токава да се изявява като какъвто си иска.малако смешно петленце аиде сега кой от кадето дошъл там отишъл,а за малките кифли които мн защитават еитакива травестити като този мога само да им кажа че ме боли за тях както ги боли и тези които защитават за тя
45
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
това клипче е на Мууууулева е монтирано и режисирано. Това не е суровия заснет материал. Такива балъци като теб гледат и вярват на такива миризливи злобни неоправени простакеси. Тая Мулева няма кой да я напсува даже.Тая е толкова гадна и злобна,че и расов кон не може я задоволи.Просто ***.